Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Oscarsløpet (NC6) og Hamarlekene - kontraster inne/ute

Oscarsløpet, som skulle være åpningsstevne på ny Frogner stadion, ble flyttet til Valle Hovin. Det var klassisk vintervær, med både regn (lø), snø og vind (sø).
I slik vær blir det ingen perser, men rom for gode prestasjoner!
Spesielt nevnes Mattis' 3.plass på 500 m, og Einars 11.plass på 3000 m (selv om det var noe ulike forhold mellom 1.pulje med regn og sandpapiris hvor Mattis, Øyvind, Jon Petter og Henrik deltok, og 2.pulje etter vanning med blankere is). Henrik Christiansen vant lørdagens 3000 m med 4.03.53, og Heidi vant lørdagens 1500 m og søndagens 3000 m.
For resultater se: her.
Oppdatert poengoversikt kommer: her. (Einar, Jon Petter og Øyvind rykker opp noen plasser - i toppen hvor Mattis, Heidi og Henrik står skjer ingen dramatiske endringer så langt jeg kan se).

I Hamar var det fest på Hamarlekene, men mange unge deltakere fra rekrutter til junB. Asker deltok med 19 (av hele 300) løpere, og så å si alle perset på 1 eller flere distanser. Det var livlig på og ved banen.
I resultatlistene hadde mange av Askerløpere gode plasseringer. Spesielt nevnes Gards 5.plass sammenlagt i junB, Merethes 5.plass sammenlagt i junC, Emma's beste plasseringer i jenter 10 år og rekrutt Lyders 53.93 på 400 m. Når dette nevnes må poengteres at det var mange andre gode enkle og sammenlagt prestasjoner!


For resultater se: dag1 og dag2.

Sist oppdatert 08.02.2010, kl. 12:21

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media