Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

NC 4 i Hamar og Ask-cup i Oslo

Asker laget ble desverre vesentlig redusert på grunn av sykdom, men Asker-løpere som var i Oslo hadde det fint. Det ble fine perser for Martinius (blant annet på 500 m for første gang under 1 minutt).

For komplette resultater se: her

I Hamar benytter Einar og Gard Hamar-isen for å komme tettere innpå Mattis, Henrik og Jon Petter. Einar fikk 2 nye perser på 1000 m (1.18.21!), også Gard fikk en ny pers på 1000 m (1.19.90). Einar fikk atpåtil pers på 500 m (40,21). Også Mattis. Heidi og Henrik hadde gode tider, ikke langt fra persene sine.
Irene, Sietske, Rianne og Leonie, nederlandske instruktører fra CIOS som hjelper oss blant annet med Skøytekurs i Gymtime-prosjekt, fikk også prøve isen i verdensberømte Vikingskipet. Det ble en fin sammenlagt 3.plass for Rianne i kvinner junior Sprint-klasse, og perser for Leonie og Rianne. Sietske var veldig glad med å gå løp, etter 3 års pause.

Det var et merkelig stevne. Kaos med tider og tavler fikk etterhvert egen underholdingsverdi. Slike tilstander må ikke forekomme i nasjonal-anlegget.

For komplette resultater se: her

litt mer presis info og bilder legges ut noe senere


Sist oppdatert 13.12.2009, kl. 17:13

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media