RISENGALØP 2009 - 21.11.2009: 116 deltakere og 7 lag/ Skøytesportens dag 22.11.09

Info for Risengaløp 21.november og Skøytesportens dag med Bøkkoløp er lagt ut under 'Arrangement'.
Merk: røde tekster kan klikkes på.

DELTAKERLISTE, STARTLISTER OG RESULTATLISTER ER LAGT UT

BILDER LEGGES UT NOE SENERE, BÅDE HER OG I BILDEGALLERI

Det var en fin dag med strålende vær - i stor kontrast med fjorårets stevne, og i kontrast med alle regnværsdager i ukene som var.
Asker hadde selv 40 deltakere, men pga sykdom og skader var det flere som denne dagen ikke kunne stille til start allikevel.
Men Askerløpere viste frem sine raske ferdigheter på isen!
Mange ivrige raketter på isen med smil fra start til mål.
Håkon fikk en fin 3.plass, mens Emma vant hennes klasse (også hun 10 år - hun deltok i 11-års klasse, men dette er nå rettet i listene). I 11-årsklasse vant Vebjørn, og han fikk klubbrekord på sin 400 m: 40,25. Mange flere 10- og 11-årige gjorde bra innsats, mens noen var uheldig å falle.
Heidi vant hennes klasse junB. Brødrene Runar og Gard ble nr.2 i hver sin klasse (hhv junC og junB), og Anders en sterk 4.plass i junB med en fin pers på 1500 m. JunA-løpere Mattis og Henrik hadde gjesteopptreden.

Det var morsomt (óg nyttig øvelse) med lagtempo. Det var flere yngre lag som deltok og stod på til mål.
I klasse med sammenlagt alder inntil 42 år vant Sandefjordsjentelaget, med Båstad på en fin 2.plass. I klasse 'øvrige lag' vant Asker-laget med Mattis, Gard og Ole B.Næss (Tynset) suverent med en tid på ca 4 sek bak banerekorden. Det var hard kamp om 2.plass, men Aktivs lag trakk det lengste strået med en sterk siste runde foran Asker-laget med Øyvind, Anders og Runar.

Om 3 uker er det Norges Cup med lagtempo på Risenga.

Sist oppdatert 24.11.2009, kl. 19:35