Drammensløpet 2009 - sesongåpning for de yngste og gode plasseringer

I helgen var det nasjonalt skøyteløp i Drammen på Marienlyst. For de yngste var dette årets første løp - det var tydeligvis morsomt å gå løp igjen på 400-meters bane, etter mange treningsøkter i AskerHallen på is siden sommerferie og barmarksøkter. Også for de eldre juniorer er dette høststarten.
Dessverre var det en del frafall pga sykdom: Edle, Lyder, Håkon og Merethe kunne ikke stille til start.

Asker løpere gjorde sine saker bra.
Rekruttene Tim, Oda og Marte tok godt i og fikk fine perser på sine 100 m og 400 m. I 10-års-klasse kom Jonas, Marthin og Emma til start. Emma vant hennes klasse. Vebjørn kunne endelig starte i 11-års-klasse og fikk rangering. Da er det hyggelig når en kommer på 1.plass!

I jun.C klasse gikk Runar 2 solide løp med 2 andre plasser(43.87 på 500 m og 1.26.14 på 1000 m). Runar hadde 3.beste tider for hele stevnet (alle klassene sammenlagt), og endte sammenlagt på 2.plass i sin klasse.

Anders og Dag-Erik stilte i junB-klasse. Anders var noe mindre fornøyd med sin 500 m hvor han med 44.84 fikk en 5.plass, men tok det som en inspirasjon. Med en solid 1000 m (1.28.60) gjorde han en hopp i sammenlagt plassering og endte sammenlagt på 2.plass i sin klasse. Dag Erik fikk sammenlagt 7.plass med utepers på 1000 m (1.32.97).