NM enkelt distanser - Fjerde sølv til Ida - perser til Ida, Mattis óg Heidi

I Hamar sikret Ida seg sin fjerde sølv medalje, og satte ny personlig (og klubb-)rekord med 1.20.46 på 1000 m.
Også Heidi fikk ny pers med 1.29.08 og slo Maiken i parløp. Det ble en god 11.plass - her er det tett mellom løpere!

Det er god stemning og gode forhold!

500 m herrer i gang. Mattis fikk en flott pers med 1.15.17, og forbedret dermed sin ukes gamle klubberekorden! Han endte på delt 17.plass med Andreas Minge. Håvard Bøkko vant distansen.

Henrik kom til start på 10.000 m i gjesteklasse (på grunn av disk på 5000 ble han ikke kvalifisert til 10000 jfr. NSFs reglement for NM enkelt). Han fikk 13.48.93. Hvis han hadde deltatt i mesterskapet hadde han fått en 5.plass (noen hundredeler bak Fredrik vd Horst fra Tønsberg Turn).

Sist oppdatert 25.10.2009, kl. 13:29