NC 2 i Hamar: gode plasseringer og 3 klubbrekorder!

Det var meget spennende i Hamar - helgen 17+18 oktober 09 - suppl.stevne for NM-enkel.

Asker deltar med 9 løpere: Henrik C, Ida, Mattis, Henrik Hv, Jon Petter, Heidi, Einar, Gard og Øyvind. Alle viste styrke og innsats - spesielt i dag nevnes Ida som forbedret hennes pers på 1000 m med mer enn 1 sek (ny klubbrekord - 1.20.70) og fikk 1.plass i kvinner juniorer, og Mattis som fikk 2 klubbrekorder med sine nye sterke perser på 38.14 og 1.15.66 på hhv 500 m og 1000 m. Tidene hans var god for hhv 4. og 3.plass i herrer junior. Heidi perset på 1500 m og fikk med 2.17.04 en fin 2.plass. Henrik, Jon Petter og Gard fikk klart bedre tider på sine 500 m og 1000 m nå i Hamar enn forrige helg i Bjugn. Einar fikk igjen 2 nye perser. Med hans 4.18.60 ble farens familierekord på 3000 m slettet...:) Øyvind fikk en fin pers på sin 1000 m.

Henrik C deltok i Norges lag nr.2 på lagtempo-øvelse og ble på 500 m beste Asker-løper.

Runar og Anders er i Hamar for å få trent på god is. Samtidig benytter de anledning til å heie høylydt på klubbens løpere!

På søndagen gikk Heidi to gode løp: på 500 m og 1000 m kom hun nær persene sine (og fikk god 3.plass på 1000 m). Også Øyvind (som var uheldig å falle på 500 m med en for rask innersving...) fikk en tid nær hans pers på 1500 m. Mattis gikk litt mindre fort i dag (elektroniske tider), men fikk allikevel 3.plass i junior 500 m. Gard og Einar fikk perser (Einar på begge distansene), og Henrik var i dag beste Asker-løper på 1500 m (1.58.32) - 6.plass - rett før Mattis. Jon Petter slet litt med mulig betennelse - han har lyst å komme sterkere tilbake :)

for resultater se lørdag og søndag og poengstilling
Etter 2 NorgesCup-helger står Mattis og Heidi begge på 2.plass i sine junior-klassene. Henrik C står på 9.plass i senior-klasse. Henrik Hv, Jon Petter, Einar og Gard står på hhv 7., 15., 23. og 29.plass.