Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Sommersamling Tvedestrand

Igjen har blant annet værgudene lagt til rette for en strålende samling på sørlandet. Det er 27 grader og sol, og bedre være er varslet:)

Hele ungdomsgruppen komplettert med Magnus har samlet seg på Bergh's landsted i Tvedestrand.På bilde ovenfor er: Runar, Charlotte, Mattis, Henrik, Einar (tilbake fra 1 års opphold i USA), Jon Petter, Merethe, Anders, Heidi, Gard og selvsagt Ståle. Ida var på besøk denne dagen. Øivind kom litt senere denne dagen.

Dagsprogram: frokostøkt (basistrening) - frokost - rulleskøyter på Myra (Arendal) samt diverse barmarks- og oppvarmingsøkter - rolig sykling tilbake til Tvedestrand (ca. 3,5 mil).
Lange rulleskøyteøkter, avvekslet med korte intense intervalløkter andre dagene. Også på sykkel er det intervall-trening ved noen anledninger, mens de fleste sykkelturer er rolig - lang eller kortere (restitusjon).Kveldsøkter: bading, stuping, vannski, båtturer og lignende.

På tirsdag var det stafettkonkurranse rett etter frokostøkten: hvert lag hadde 23 stubber/stammer av ulike størrelse som skulle fraktes opp fra skogen til vedstabelen. Med hanskene som stafettpinn løste lagene denne oppgave også meget bra. Det er ingenting å bemerke på ungdommenes konkurranse instinkt óg konkurranse-evne, hvor de eldste bærte tyngst, og samtidig tok vare på de yngre i laget. Det ble et jevnt løp, men allikevel et godt vinnerlag.

I bildegalleri er det lagt inn noen bilder fra samlingen. Flere følger :)

Legger ved noen bilder, skal organisere webside med tekst og bilder litt senere

Sist oppdatert 28.06.2009, kl. 11:55

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media