Norges Cup Finale på Risenga - lørdag: 2 banerekorder! søndag: fin stevne. Se nå hele poengstill

I strålende solskinn og med bra is er treningsøktene før helgens stevne gjennomført.

Se NC Finale side (flikk øverst i menyen) for tidsskjema, informasjon, startlister og (løpende oppdatering) resultatservice.

Været holdt hele lørdagen (se bilde) og det var god stemning og bra is.

Vinnende tider til Mari Hemmer og Lars Kvaalen på hhv 1500 m og 3000 m ble nye banerekorder!

Mari slo Yvonne Nauta's rekord fra world cup jr 2.12.77 og Lars slo fjorårets rekord fra Kjetil Stiansen (4.14.99), som ble satt under LM2008.

reviderte startlister for søndag er lagt ut på NC-finale-side (øverst i meny)

Etter lørdagens finaledag (hvor man får dobbel norges cup poeng) står Tormod B Haugen fortsatt på 1.plass ved menn senior, Lars Kvaalen har passert Jan Friezinger og står på 2.plass.

Ved kvinner senior har Hilde Pedersen, Mari Hemmer og Rikke Jeppson beholdt de øverste plassene.

Ved menn junior står Kim Lund Håvardsrud fortsatt øverst, mens Kim Andre Eldevik er blitt passert av både Runar Sanderud og August T. Haugen.
Mattis Bergh fra Asker sk stiger sterk fra 16 til 7.plass.

Ved kvinner junior har Marthe Skaali, Siri Moseng Reiersen og Line Moen Bredalslien beholdt de øverste plassene.

Søndag startet med rolige værforhold, overskyet, noe antydninger til snø i luften. 500 m er ferdig. 1000 m kvinner er i gang nå.

På 1500 m hadde Asker juniorene Mattis og Henrik en fin duell. Mattis vant distanse rett foran Henrik, som endte på 2.plass i 1500 m MJ.