LM på Geithus: mange gode løp - Asker sk på 3.plass ift medaljer

Landsmesterskap på Furumo, Geithus

Helgen på Geithus startet med dårlig nyhet: både Gard og Øyvind var syk. Neste år må dere være friske (siste sjanse for da 16-åringer!
Det var iskaldt på lørdag (dagen startet med -19 grader, men solen varmet midt på dagen). På dagens program var det 500 m og 1500 m. Det ble beinkaldt igjen med trå is på 1500 m til G16.
Søndagen var det jevnt snøvær. Alle gikk 1000 m og 15/16 år gikk en 3000 m.
Arrangementet var bra organisert med god resultatservice, hyggelig bankett med levende musikk (Melkesyre), og diverse premier.
Det ble mange gode løp, og Mattis (1 sølv, 1 bronsje i G16), Heidi (3 sølv, 1 bronsje i J15) og Runar (1 sølv, 1 bronsje i G13) sørget for tilsammen 8 medaljer til klubben. Dette ga klubben en '3.plass' sammenlagt, på dette enkeltdistansemesterskap. Henrik, Jon Petter og Anders fikk gode plasseringer rett bak pallen. Både Charlotte og Dag-Erik fikk en personlige rekord på hhv sin 1000m og 3000m, mens flere andre fikk uteperser. Merethe hadde et jevnt mesterskap. Henrik slet på de lengre distanser noe med kulda og gleder seg til innendørs konkurranse i Heerenveen om en par uker!