Askers løpere i helgen på NC 6 i Hamar (3 klubbrekorder) og Krystalcup på Jevnaker

Jeg er usikker hvor ofte Asker Skøyteklubb deltok med 7 løpere på en Norges Cup!
Denne helgen stiller Henrik Christiansen, Ida, Mattis, Henrik Hvesser, Gard, Heidi og Jon Petter til start i dette sammenlagt stevne. Gard og Mattis stiller på sprintdistansene, de øvrige går for allround.

På 500 m fikk Henrik Christiansen ny sesongbeste tid: 37.86 (2.plass). Det var kjempebra, og er bare en 0,5 sek. fra hans pers som ble satt i Calgary!
Henrik Hvesser kom for første gang under 40 sek., med 39.98, og Jon Petter nærmer samme grense med raske skritt: 40,07. Debutant Gard fikk 40,88 - også pers. Ida fikk en 2.plass på hennes 500 m - også Mattis kom i mål i nærheten av hans pers.

På 1000 m løsnet det for Mattis og han fikk en fin pers med mer enn 1 sek: 1.16.91 (6.plass). Tiden hans er ny klubbrekord (Henrik Christiansen gikk i 16-årsklassen på 1.18.24). Gard gikk igjen en god løp som endte med 1.21.73 (igjen en forbedring med flere sekunder :).

De fleste allround-deltagere var også fornøyde: Henrik Hvesser fikk 7.18.11 (pers med 16 sek.), Jon Petter 7.33.04 (pers med 17 sek.) og Ida 4.28.95 (pers, 1.plass). Ida's tid var forbedring av Hege Langlis klubbrekord fra 1990 - Heerenveen, som var på 4.49.00. Ida leder allround kvinneklasse sammenlagt etter 1.dag.
Henrik Christiansen fikk 6.42.75 - god for en 4.plass.

for resultater se her

På søndagen forbedret Gard sin nye pers med noen hundredeler til 1.21.64. Henrik Christiansen gikk en fin 1500 m på 1.50.95 (2.plass). Både Henrik Hvesser og Jon Petter perset med mer enn 1 sek. på denne distanse og fikk hhv 1.59.05 og 2.01.51. Jon Petter var eneste løper som gikk siste distanse. Hans tid 16.11.81 noteres som helgens andre klubbrekord.

På Jevnaker går Tobias, Marlon og Martinius. Søndag blir også Oda og Håkon med.

Sist oppdatert 10.01.2009, kl. 14:54