Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Styrkeprøven - Henrik, Øyvind, Heidi og Gard syklet

Henrik syklet Lillehammer - Oslo (17 mil - han fikk en god 10.plass av ca. 50 deltakere i klasse), mens Gard, Heidi og Øyvind syklet Eidsvoll - Oslo.

Øyvind og Gard hadde en spesiell opplevelse og Øyvind redegjør nedenfor for sykkelrittet deres (bilder vedlegges senere)!

Jeg og Gard la ut fra Eidsvoll kl. 11.30. vi hadde egentlig bestemt oss for å ta det rolig i starten, men fant fort ut at det var smartere å kjøre på litt i starten så vi kom i gruppe med noen andre som også hadde tenkt å kjøre løpet på under to timer. Vi satset også på å ta igjen Heidi (som skulle starte 5 minutter før), men siden vi startet 5 min seinere enn vi ventet og at vi jo etter hvert syklet feil, så klarte vi ikke det.
Vi syklet forbi (!) matstasjonen på Kløfta men ellers så har jeg ikke en anelse om hvor vi kom bort fra løypa, en hel gruppe med ca. 15 andre. Men det jeg vet er at etter å ha syklet ca. 7-8 mil havnet vi i Lillestrøm! I Lillestrøm hadde Gard et lite uhell, han skadet seg ikke, men ble liggende nede lenge nok til at ”de andre” hadde dratt videre (som i seg selv er ille nok, altså at de ikke stoppet for å spørre hvordan det gikk med Gard en gang!). Så resten av turen til Oslo var det kun meg, Gard, en jente (den eneste som stoppet og spurte da Gard falt – takk til Linn fra Rustad IL!) og en gutt som hadde falt litt bak. På det tidspunktet viste klokka ca. 80 km og over 3 timer, så vi bestemte oss for å holde oss sammen fremfor å komme først i mål ;) etter det hadde vi mye mobilkontakt med pappa (Per Kjetil) og Ari, siden vi ikke hadde den minste idé om hvor vi var. Det hele endte med at pappa og Ari kom ut med bil (til Fjellhamar – hilsen redningstjenesten) og ”loset” oss tilbake på løypa (Lørenskogveien som munner ut i Østre Aker vei). Da vi endelig kom i mål hadde vi syklet nesten 9 mil på 4 timer, satt i perspektiv; Eidsvoll – Oslo er 6 mil!


Sist oppdatert 24.06.2008, kl. 11:36

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media