Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

HYGGELIG KLUBBKVELD

torsdag 24. april, kl. 18 - 19.30.

Alle aktive fra ung til litt mindre ung var invitert!På programmet stod kort evaluering av sesongen som har vært, premieutdeling klubbmesterskap til alle og informasjon om planer / opplegg for kommende sesong (disse er også lagt på webside (se meny under 'treninger' og 'samlinger')). For detaljert evaluering ises til årsmøte hvor årsberetning ble behandlet.
Alle foreldre ble takket for innsats på og utenfor bane i alle mulige roller! Trenere og aktivitetsledere fikk en ekstra takk for innsatsen.
Ståle stod for utdeling av årets bestemannspremier og memorerte først om de 3 grupper skøyteløpere: rekrutter, de aktive og mosjonister/langløpere.
beste jenterekrutt: Emma Lindeijer
beste gutterekrutt: Rolf Martin Dahl
størst fremgang jente: Merethe Tvedt
størst fremgang gutt: Runar Njåtun Krøyer
beste idrettsprestasjon jente: Ida Njåtun
beste idrettsprestasjon gutt: Mattis Bergh (3.gang - odel og eie)
snekker Ole innsats/miljøpris: Bjørn Bottolvs
GRATULERER!

Tine Køpke meddelte alle at hun legger opp. Hun takket klubben for støtte i alle år og hun ser frem til vanlig arbeidsliv etter fullført BI. Vi takker Tine for gode stunder og prestasjoner gjennom mange år. Det er veldig fint at hun nevnte hun vil stille som trener ved senere anledning. Vi holder kontakt - og vil sikkert se henne igjen på skøytebane som mosjonist!

Det ble videre gitt info om klubbtøy og om videresalg av brukt utstyr. Det oppfordres til å benytte websidens kjøp/salg-meny!

Som vanlig var det servering av pølser, kaker og brus. Det var hyggelig å registrere at så mange på en sommerlig dag hadde tatt turen til klubbhuset for samvær med skøytekameratene.

Husk levering av lånte skøyter med kalosjer!
Sist oppdatert 23.04.2008, kl. 21:42

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media