EM Kolomna - Henrik konsoliderte 11.plassen

Allerede etter 3 distanser stod Henrik på en god 11.plass sammenlagt.
For tv-tittere så han synlig fornøyd ut etter begge sine løp på lørdag. Han fikk årsbeste på 500 m - 37.60 og ble dermed nestbeste nordmann - bak Håvard Bøkko. Tiden var god for en 17.plass av 32 deltakere. Med 6.26.89 på 5000 m og 7. plass styrket han hans fundament for deltakelse på siste distanse (10 km) og en god plassering sammenlagt på Europamesterskapet. Det stemte godt at han før stevne nevnte at formen var på vei opp!

I dag på søndagen så han avslappet og selvsikker ut da han vinket til publikum rett før start og fullførte en brukbar 1500 m (1.48.42), rett etter Sverre Haugli.
På 10000 m gikk han et jevnt løp, men han hadde selv sikkert håpet på noe lavere rundetider da han kom inn på 13.39.64. Han blir dermed passert av Sverre Haugli i sammendraget, men sikret hans 11.plass i Europamesterskapet!

For resultater: se ISU-resultatservice

Om to uker er det World Cup i Hamar - vi har fortsatt noen ledige plasser på bussen (se nedenfor)!

I Hamar fikk junior C løpere sist torsdag gode perser etter gode løp. Dag-Erik plasserte seg for LM, slik at vi vil kunne stille med 12 deltakere på mesterskapet i Asker! Gratulerer med bra innsats!
For resultater: se resultat 4.kveldsløp

Tine Køpke og Junior B løpere deltar i helgen på Norges Cup. Også her gode perser, med nye klubbrekorder for både Tine og Mattis Bergh.
Selv om hun stilte til start med små forkjølelse kom Tine for første gang under 41 på 500 m med 40.38! På 1000 m fikk hun 1.21.22. Mattis gikk 7.24.33 på 5000 m og 1500 m på 2.00.23. For resultater: se NC-meny

Sist oppdatert 22.01.2008, kl. 01:00