Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

NM Sprint i Bjugn - DOBBEL SØLV til jentene!!

Mens det stormet orkan ute, gikk det stormaktig for seg inne i Fosenhallen i Bjugn hvor det i helgen var NM Sprint for både seniorer og juniorer. På lørdag og søndag gikk alle løpere sin 500 og 1000 m.

Både Tine Køpke og Ida Njåtun tok sølv-medalje med hjem til Asker. Mattis Bergh -som deltok for første gang på et Norges Mesterskap- holdt seg på beina og fikk en sterk 10.plass i hans klasse.

Etter første dagen hadde både Ida og Tine pallplassering innen rekkevidde bak hhv Rikke Jeppson (som gjorde come-back i år) og Hedvig Bjelkevik, mens Mattis stod sammenlagt på 9.plass.
På søndagen gikk Tine igjen en 500 m under 42 og holder statistikken for denne sesongen - denne gangen kun 14.hundredeler bak Hedvig! Også hennes 1000 m var bedre på søndag, men ikke nok til å ta gull.
Også Ida (som i år forsvarte fjorårets gull) hadde en bedre dag på søndagen, men hun hadde ikke helt overskudd til å nå opp denne gangen.

Medaljene feires med kake i klubbhuset tirsdag fk etter trening.

Litt senere vill vi legge ut bilder fra våre deltakere.

For resultater klikk her.

Søndagen stilte de yngre løpere fra rekrutt til jun.B i tung snøvær til start i Båstad. Det var hyggelig og god stemning.
For resultater klikk her.

Sist oppdatert 27.01.2008, kl. 21:07

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media